Welkom op de website van het Sint-Godelieve-Instituut te Lennik

SGI inspireert jouw verhaal

Geregeld hou je op je levensweg halt bij wegwijzers waarbij je dan voor jezelf bewust een richting kiest. Als je als ouder of jongere weldra bij zo'n grote schoolwegwijzer staat, kan je op deze website nader kennismaken met onze school: het SINT-GODELIEVE-INSTITUUT.

We durven zeggen dat het een toffe school is voor spontane en sportieve jonge mensen - echt iets voor levensblije jongelui. De enthousiaste en toegewijde leerkrachten van onze school willen je graag doorheen het secundair onderwijs begeleiden.

In onze school bouwt men aan ware ontplooiingskansen voor de leerlingen op een eerlijke basis: een christelijke, moderne, wetenschappelijke, culturele en sportieve opvoeding in een vriendelijke sfeer en in een landelijke omgeving. In de zoektocht naar de harmonie van de persoonlijkheid en waarachtige levenswaarden kan de leerling hier zijn studiemogelijkheden optimaal ontdekken.

Deze website bevat gegevens over de verschillende studierichtingen in onze school. Ook de praktische info over de schoolorganisatie is zeker de moeite waard om te lezen. Aarzel niet inlichtingen te vragen.

Het SINT-GODELIEVE-INSTITUUT in het mooie Pajottenland blijft een aangename uitnodiging voor meisjes en jongens om er een leerrijke en zinvolle studietijd door te brengen.


Contacteer ons

Schapenstraat 39
     1750 Sint-Martens-Lennik

Als u meer informatie wilt, kunt u ook onderstaand formulier invullen. Wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Gelieve aub alle velden in te vullen (indien mogelijk).